צנוניות כבושות עם אצת אולווה
מרכיבים
- 500 גרם צנוניות קטנות פרוסות דק
- 1 כוס אצת אולווה טרייה
- 1 כוס חומץ לבן
- ½ כוס סוכר חום
- ½ כפית מלחלהעצמת הטעמים:
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית מלח
הוראות
- שטפו את הצנוניות היטב ויבשו אותן.
- חתכו את הצנוניות באמצעות סכין חד לאורך ולרוחב.
- הוסיפו 2 כפות סוכר וכפית מלח.
- ערבבו היטב בקערה נפרדת במשך חצי שעה.
- ערבבו שוב מדי פעם. המלח והסוכר מנקזים את הנוזלים מהצנוניות, ואיתם גם את המרירות של הצנוניות.
- לאחר חצי שעה, סחטו את הצנוניות באמצעות הידיים להסרת עודפי נוזלים.
- בזמן שאתם ממתינים שהצנוניות יגירו נוזלים, בסיר נפרד הניחו את אצת האולווה, חומץ, סוכר ומלח וחממו עד שהסוכר יימס. אין צורך להביא לרתיחה. 8. העבירו את הצנוניות לצנצנת זכוכית. שפכו את אצת האולווה והחומץ מעל הצנוניות שבצנצנת.
- הניחו את הצנצנת במקרר עד שהצנוניות מתקררות.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים