סלמון ברוטב פסטו

מרכיבים

  • 150 גרם פילה סלמון, בחיתוך פרפר
  • שמן זית לטיגון
  • 3 כפות פסטו אצת אולווה
  • מלח גס לפי הטעם
  • פלפל לבן לפי הטעם

הוראות

  1. כדי לחתוך את פילה הסלמון בחיתוך פרפר, חיתכו אותו באמצע לאורכו מבלי לחתוך את העור. פיתחו את הפילה כך שהוא יונח כשהוא שטוח.
  2. חממו את שמן הזית במחבת. צרבו את הסלמון בזהירות במחבת, והפכו אותו מדי פעם.
  3. פזרו פסטו אצת אולווה סביב הדג וגם על הדג עצמו.
  4. כבו את הכיריים, כסו את המחבת במכסה והניחו לסלמון לנוח כמה דקות.
  5. העבירו את הסלמון לצלחת שחוממה מראש וטבלו במלח גס ופלפל לבן.
hero image