לימון כבוש עם אצת אולווה
לימון כבוש מוסיף רעננות לכל מנה, ואצת אולווה מוסיפה צבע, בריאות וניחוח ים.
מרכיבים
- 2 לימונים
- חופן אצת אולווה
- ½ כוס מלח
- 2 כפיות פפריקה מעושנת
- ¼ כוס שמן זית
הוראות
- ערבבו את כל המרכיבים (חוץ מהשמן) בצנצנת מחוטאת.
- לחצו על המרכיבים בתוך הצנצנת והדקו חזק ככל שתוכלו.
- הוסיפו את שמן הזית כדי למנוע מאוויר להיכנס לתערובת.
- סיגרו את הצנצנת היטב ושימרו אותה במקרר למשך שבוע לפחות.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים