לימון כבוש עם אצת אולווה

לימון כבוש מוסיף רעננות לכל מנה, ואצת אולווה מוסיפה צבע, בריאות וניחוח ים.

מרכיבים

  • 2 לימונים
  • חופן אצת אולווה
  • ½ כוס מלח
  • 2 כפיות פפריקה מעושנת
  • ¼ כוס שמן זית

הוראות

  1. ערבבו את כל המרכיבים (חוץ מהשמן) בצנצנת מחוטאת.
  2. לחצו על המרכיבים בתוך הצנצנת והדקו חזק ככל שתוכלו.
  3. הוסיפו את שמן הזית כדי למנוע מאוויר להיכנס לתערובת.
  4. סיגרו את הצנצנת היטב ושימרו אותה במקרר למשך שבוע לפחות.