חטיפי עוף עם אצת אולווה

זוהי מנה פופולרית בקרב ילדים ובני נוער.

מרכיבים

  • שמן לטיגון עמוק
  • 500 גרם חזה עוף או חלקי העוף הכהים ללא העצמות
  • 2 כוסות אצת אולווה טרייה קצוצה
  • 1 כף שום קצוץ דק
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • ¼ כוס קמח
  • ½ כוס עמילן תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • 1 לימון טרי

הוראות

  1. הניחו את עמילן תפוחי האדמה בצד.
  2. ערבבו את כל שאר המרכיבים בקערה וקררו אותם למשך כמה שעות, בעדיפות ל-12 שעות.
  3. הוציאו את התערובת מהמקרר, וחממו את השמן ל-180°C.
  4. בלו כל חתיכת עוף בעמילן תפוחי אדמה.
  5. טגנו עד להזהבה של חתיכות העוף.
  6. הגישו עם לימון טרי.