חטיפי עוף עם אצת אולווה
זוהי מנה פופולרית בקרב ילדים ובני נוער.
מרכיבים
- שמן לטיגון עמוק
- 500 גרם חזה עוף או חלקי העוף הכהים ללא העצמות
- 2 כוסות אצת אולווה טרייה קצוצה
- 1 כף שום קצוץ דק
- 1 כף ג'ינג'ר קצוץ דק
- ¼ כפית פלפל שחור
- 3 כפות שמן שומשום
- 3 כפות רוטב סויה
- ¼ כוס קמח
- ½ כוס עמילן תפוחי אדמה
- 2 ביצים
- 1 לימון טרי
הוראות
- הניחו את עמילן תפוחי האדמה בצד.
- ערבבו את כל שאר המרכיבים בקערה וקררו אותם למשך כמה שעות, בעדיפות ל-12 שעות.
- הוציאו את התערובת מהמקרר, וחממו את השמן ל-180°C.
- בלו כל חתיכת עוף בעמילן תפוחי אדמה.
- טגנו עד להזהבה של חתיכות העוף.
- הגישו עם לימון טרי.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים