דג מטוגן מצופה בפתיתי אצת אולווה

פתיתי אצת אולווה מעצימים את טעמו של הדג.

מרכיבים

  • 500 גרם דג ים טרי לפי טעמכם
  • 25-30 גרם פתיתי אצת אולווה
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס שמן זית או שומן אחר לבחירתכם
  • ביצה אחת או שתיים

הוראות

  1. צפו את פילה הדג בקמח.
  2. טרפו את הביצים.
  3. טבלו את פילה הדג בביצים הטרופות.
  4. צפו את פילה הדג בפתיתי אצת אולווה. טיפחו בעדינות על הדג כדי לוודא שפתיתי אצת האולווה נדבקו אליו.
  5. טגנו את הדג בטיגון עמוק בשמן שחומם ל-150°C במשך 6 או 7 דקות לפחות, בהתאם לעובי הדג.
  6. הניחו את נתחי הדג על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.