דג מטוגן מצופה בפתיתי אצת אולווה
פתיתי אצת אולווה מעצימים את טעמו של הדג.
מרכיבים
- 500 גרם דג ים טרי לפי טעמכם
- 25-30 גרם פתיתי אצת אולווה
- 1 כוס קמח
- 1 כוס שמן זית או שומן אחר לבחירתכם
- ביצה אחת או שתיים
הוראות
- צפו את פילה הדג בקמח.
- טרפו את הביצים.
- טבלו את פילה הדג בביצים הטרופות.
- צפו את פילה הדג בפתיתי אצת אולווה. טיפחו בעדינות על הדג כדי לוודא שפתיתי אצת האולווה נדבקו אליו.
- טגנו את הדג בטיגון עמוק בשמן שחומם ל-150°C במשך 6 או 7 דקות לפחות, בהתאם לעובי הדג.
- הניחו את נתחי הדג על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים