רול נייר אורז עם אצת אולווה טרייה, רצועות סלק וקולורבי

מרכיבים

  • 1 דף אצת נורי
  • נייר אורז מרובע
  • 70 גרם אורז סושי
  • 30 גרם רצועות סלק
  • 25 גרם אצת אולווה קצוצה דק
  • 25 גרם רצועות קולורבי
  • משחת ווסאבי

הוראות

  1. מרחו את האורז על דף אצת הנורי, כסו עד 3/4 משטח הדף והשאירו את הרבע האחרון ללא אורז.
  2. מקמו את רצועות הסלק, רצועות הקולורבי ואצת האולווה אלה לצד אלה על פני האורז כולו.
  3. מירחו את משחת הווסאבי על פני האורז, בהתאם לרמת החריפות הרצויה.
  4. גלגלו בזהירות את אצת הנורי לצורת רול סושי.
  5. הניחו לרול לנוח למשך כמה דקות.
  6. השרו את דף האורז המרובע במים חמימים לזמן קצר. הניחו אותו על מגבת וטפחו עליו לייבוש. לאחר שדף האורז התרכך, עטפו אותו סביב רול הסושי.
  7. תכו את הרול לחצי בחתך אלכסוני. הגישו עם רוטב סויה או עם רוטב אחר לבחירתכם.