רול נייר אורז עם אצת אולווה טרייה, רצועות סלק וקולורבי
מרכיבים
- 1 דף אצת נורי
- נייר אורז מרובע
- 70 גרם אורז סושי
- 30 גרם רצועות סלק
- 25 גרם אצת אולווה קצוצה דק
- 25 גרם רצועות קולורבי
- משחת ווסאבי
הוראות
- מרחו את האורז על דף אצת הנורי, כסו עד 3/4 משטח הדף והשאירו את הרבע האחרון ללא אורז.
- מקמו את רצועות הסלק, רצועות הקולורבי ואצת האולווה אלה לצד אלה על פני האורז כולו.
- מירחו את משחת הווסאבי על פני האורז, בהתאם לרמת החריפות הרצויה.
- גלגלו בזהירות את אצת הנורי לצורת רול סושי.
- הניחו לרול לנוח למשך כמה דקות.
- השרו את דף האורז המרובע במים חמימים לזמן קצר. הניחו אותו על מגבת וטפחו עליו לייבוש. לאחר שדף האורז התרכך, עטפו אותו סביב רול הסושי.
- תכו את הרול לחצי בחתך אלכסוני. הגישו עם רוטב סויה או עם רוטב אחר לבחירתכם.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים