אצת אולווה טרייה מטוגנת
אפשר להוסיף אצת אולווה פריכה למתכונים רבים.
מרכיבים
שמן זית לטיגון אצת האולווה הטרייה
הוראות
- חממו את השמן לטמפרטורה של 160°C.
- יבשו את אצת האולווה כדי להסיר שאריות מים.
- הכניסו בזהירות כמה עלי אצת אולווה בכל פעם לשמן החם. הקפידו לכסות את המחבת ברשת שטוחה כדי למנוע התזות שמן.
- כאשר אצת האולווה מתייבשת ומתקשה, הוציאו אותה מהשמן ויבשו על נייר סופג.
- חיזרו על התהליך עד לטיגון כל עלי האצה.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים