עוף, מלפפון ואטריות שעועית עטופים בנייר אורז
זוהי מנה קלאסית המתאימה מאוד לימי הקיץ החמים!
מרכיבים
- 1 כוס אצת אולווה טרייה
- 4 דפי אורז
- 300 גרם חזה עוף מאודה
- 1 מלפפון גדול
- 2 כוסות אטריות שעועית מבושלות
- ניתן לטבול את הרולים ברוטב לבחירתכם, כגון רוטב סויה עם לימון, רוטב חמאת בוטנים או קטשופ (לילדים)
הוראות
- קצצו את חזה העוף לחתיכות.
- ערבבו את כל המרכיבים, חוץ מאשר דפי האורז.
- טבלו דף אורז אחד במים והניחו אותו על קרש חיתוך.
- הניחו את המילוי במרכז דף האורז. המתינו כמה שניות עד שדף האורז יתרכך וייהפך לגמיש. עטפו את דף האורז סביב המילוי.
- הניחו את הרול על מגש משומן קלות. ודאו שהרולים אינם נוגעים זה בזה, משום שהם עלולים להידבק.
- מומלץ לאכול את הרולים בהקדם האפשרי. טבלו אותם ברוטב שאתם אוהבים.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים