עוף, מלפפון ואטריות שעועית עטופים בנייר אורז

זוהי מנה קלאסית המתאימה מאוד לימי הקיץ החמים!

מרכיבים

  • 1 כוס אצת אולווה טרייה
  • 4 דפי אורז
  • 300 גרם חזה עוף מאודה
  • 1 מלפפון גדול
  • 2 כוסות אטריות שעועית מבושלות
  • ניתן לטבול את הרולים ברוטב לבחירתכם, כגון רוטב סויה עם לימון, רוטב חמאת בוטנים או קטשופ (לילדים)

הוראות

  1. קצצו את חזה העוף לחתיכות.
  2. ערבבו את כל המרכיבים, חוץ מאשר דפי האורז.
  3. טבלו דף אורז אחד במים והניחו אותו על קרש חיתוך.
  4. הניחו את המילוי במרכז דף האורז. המתינו כמה שניות עד שדף האורז יתרכך וייהפך לגמיש. עטפו את דף האורז סביב המילוי.
  5. הניחו את הרול על מגש משומן קלות. ודאו שהרולים אינם נוגעים זה בזה, משום שהם עלולים להידבק.
  6. מומלץ לאכול את הרולים בהקדם האפשרי. טבלו אותם ברוטב שאתם אוהבים.