אורז עם אצת אולווה 

אורז ואצת אולווה הם שני מרכיבים בסיסיים שמשתלבים יחד היטב!

מרכיבים

  • 1 כוס אצת אולווה יבשה קצוצה
  • 2 כוסות אורז סושי
  • 3 כוסות מים (1.5 כוסות מים לכל כוס אורז)
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 בצל
  • קמצוץ מלח

הוראות

  1. חממו את השמן בסיר.
  2. טגנו את הבצל עד להזהבה.
  3. הוסיפו אצת אולווה, אורז, מים ומלח וערבבו.
  4. בשלו במשך 20 דקות על להבה בגודל קטן עד בינוני (בהתאם לכיריים שלכם). אל תורידו את המכסה למשך 15 דקות נוספות.