אוניגירי עם אצת אולווה
אוניגירי הוא כדור אורז המעוצב בצורת משולש ונעטף באצת נורי.
מרכיבים
- 2-3 כוסות אורז סושי מבושל
- 20 גרם פתיתי אצת אולווה
- סלק קצוץ דק לקישוט
- 1 דף אצת נורי גזור לחתיכות בגודל של 1/8 דף
הוראות
- ערבבו את כל המרכיבים, חוץ מאשר אצת הנורי.
- בידיים רטובות דחסו את האורז, את פתיתי אצת האולווה ואת הסלק הקצוץ עד ליצירת משולשים קטנים נוחים לנגיסה. ניתן גם להשתמש בתבניות מיוחדות לאוניגירי שאותן אפשר לרכוש ברוב החנויות האסייתיות.
- להגשת האוניגירי, הניחו 1/8 דף אצת נורי על כל משולש. כך קל יותר להחזיק ולאכול אותם.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים