אוניגירי עם אצת אולווה

אוניגירי הוא כדור אורז המעוצב בצורת משולש ונעטף באצת נורי.

מרכיבים

  • 2-3 כוסות אורז סושי מבושל 
  • 20 גרם פתיתי אצת אולווה 
  • סלק קצוץ דק לקישוט
  • 1 דף אצת נורי גזור לחתיכות בגודל של 1/8 דף

הוראות

  1. ערבבו את כל המרכיבים, חוץ מאשר אצת הנורי.
  2. בידיים רטובות דחסו את האורז, את פתיתי אצת האולווה ואת הסלק הקצוץ עד ליצירת משולשים קטנים נוחים לנגיסה. ניתן גם להשתמש בתבניות מיוחדות לאוניגירי שאותן אפשר לרכוש ברוב החנויות האסייתיות. 
  3. להגשת האוניגירי, הניחו 1/8 דף אצת נורי על כל משולש. כך קל יותר להחזיק ולאכול אותם.