אגדשי טופו עם אצת אולווה
טופו הוא מקור מצוין לחלבון המתאים במיוחד לצמחונים ולטבעונים. הוא חסר טעם באופן טבעי וסופג כל טעם שמוסיפים לו. שמגישים אותו עם אצת אולווה, הוא מעדן את טעמה החזק.
מרכיבים
- 500 גרם טופו
- 2 כוסות שמן זית לבחירתכם
- ½ כוס פסטו אצת אולווה (ראו מתכון)
- אצת נורי קצוצה לקישוט
הוראות
- הוציאו את הטופו מהמים ויבשו אותו היטב בנייר סופג או מגבת מטבח.
- חיתכו את הטופו לקוביות.
- טגנו את הטופו עד לקבלת צבע חום מוזהב.
- סננו את הטופו המטוגן והניחו אותו בקערה.
- הוסיפו מעליו פסטו.
- פזרו מעל את אצת הנורי הקצוצה.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים