אצת אולווה טרייה מטוגנת

אפשר להוסיף אצת אולווה פריכה למתכונים רבים.

מרכיבים

שמן זית לטיגון אצת האולווה הטרייה

הוראות

  1. חממו את השמן לטמפרטורה של 160°C. 
  2. יבשו את אצת האולווה כדי להסיר שאריות מים.
  3. הכניסו בזהירות כמה עלי אצת אולווה בכל פעם לשמן החם. הקפידו לכסות את המחבת ברשת שטוחה כדי למנוע התזות שמן. 
  4. כאשר אצת האולווה מתייבשת ומתקשה, הוציאו אותה מהשמן ויבשו על נייר סופג. 
  5. חיזרו על התהליך עד לטיגון כל עלי האצה.