רוטב אצת אולווה קר

רוטב זה מתאים גם למנות קרות וגם למנות חמות. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לדגים והוא מתאים מאוד למנות עם אטריות.

מרכיבים

  • 2 כוסות אצת אולווה טרייה
  • ½ כוס נענע
  • ½ כוס חומץ טבעי (לבן)
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה

הוראות

  1. בשלו את אצת האולווה במים רותחים למשך 5 דקות.
  2. העבירו את אצת האולווה למי קרח והניחו לה להתקרר לגמרי.
  3. סננו היטב ושמרו את המים.
  4. ערבבו את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת רוטב חלק.
  5. אם התערובת לא מתערבבת היטב, הוסיפו כמה טיפות ממי הקרח שנשארו, והמשיכו לערבב עד לקבלת המרקם הרצוי.
  6. העבירו את רוטב אצת האולווה לצנצנת זכוכית ושמרו במקרר.