רוטב אצת אולווה קר
רוטב זה מתאים גם למנות קרות וגם למנות חמות. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לדגים והוא מתאים מאוד למנות עם אטריות.
מרכיבים
- 2 כוסות אצת אולווה טרייה
- ½ כוס נענע
- ½ כוס חומץ טבעי (לבן)
- 3 כפות סוכר
- 2 כפות רוטב סויה
הוראות
- בשלו את אצת האולווה במים רותחים למשך 5 דקות.
- העבירו את אצת האולווה למי קרח והניחו לה להתקרר לגמרי.
- סננו היטב ושמרו את המים.
- ערבבו את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת רוטב חלק.
- אם התערובת לא מתערבבת היטב, הוסיפו כמה טיפות ממי הקרח שנשארו, והמשיכו לערבב עד לקבלת המרקם הרצוי.
- העבירו את רוטב אצת האולווה לצנצנת זכוכית ושמרו במקרר.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים