סלמון ברוטב פסטו
מרכיבים
- 150 גרם פילה סלמון, בחיתוך פרפר
- שמן זית לטיגון
- 3 כפות פסטו אצת אולווה
- מלח גס לפי הטעם
- פלפל לבן לפי הטעם
הוראות
- כדי לחתוך את פילה הסלמון בחיתוך פרפר, חיתכו אותו באמצע לאורכו מבלי לחתוך את העור. פיתחו את הפילה כך שהוא יונח כשהוא שטוח.
- חממו את שמן הזית במחבת. צרבו את הסלמון בזהירות במחבת, והפכו אותו מדי פעם.
- פזרו פסטו אצת אולווה סביב הדג וגם על הדג עצמו.
- כבו את הכיריים, כסו את המחבת במכסה והניחו לסלמון לנוח כמה דקות.
- העבירו את הסלמון לצלחת שחוממה מראש וטבלו במלח גס ופלפל לבן.
מתכונים אחרים
צפו בכל המתכונים