שרימפס מקולף עם אצת אולווה ושום

 

מרכיבים

  • ½ קילו שרימפס, מקולף ומנוקה
  • 4 כפות שמן זית
  • 50 גרם חמאה
  • 2 שיני שום קצוץ דק
  • 1 כוס אצת אולווה טרייה קצוצה דק
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • מיץ מתפוז אחד
  • 1 כף קורנפלור

הוראות

  1. הוסיפו את השמן והחמאה למחבת לטיגון עמוק והמיסו את החמאה.
  2. אחרי שהמחאה נמסה, הוסיפו את אצת האולווה. משום שהשמן עלול להתיז, מומלץ לכסות את המחבת במכסה או ברשת. לאחר חמש דקות, הוסיפו את השרימפס. ערבבו עד שהשרימפס ישנה את צבעו לוורוד.
  3. הוסיפו את התבלינים.
  4. בקערה נפרדת, ערבבו את מיץ התפוזים ואת הקורנפלור. ערבבו היטב למניעת גושים. הוסיפו את התערובת למחבת וערבבו עד לקבל מרקם חלק ואחיד.
  5. ניתן להגיש חם או קר.
hero image